INGREDIENTS:
1 Pollastre Groc Català
1 cabeça d’alls
orenga
farigola
llorer
vinagre
oli
sal i pebre
2 cebes grans

PREPARACIÓ:
Talleu el Pollastre Groc Català i fregiu-lo en una paella amb els alls sencers als quals prèviament els hi haurem donat un cop. Quan el pollastre estigui daurat, mireu que no es cremin els alls, el retirarem i en el mateix oli hi afegirem la ceba tallada en rodanxes, l’orenga, la farigola i unes fulles de llorer i ho deixarem confitar a foc lent. Un cop la ceba estigui confitada retireu la paella del foc, afegiu-hi una cullerada de pebre vermell dolç i remeneu-ho. Salpebreu-ho i afegiu-hi ½ got de vinagre. Poseu el pollastre en una cassola de fang i tireu tot el contingut de la paella per sobre (la ceba amb les herbes, el vinagre i els alls…). Deixeu-ho reposar durant un dia. Es serveix fred.

Categories: Receptes